Medlemstävling i Svarta Massan

Som vi kunde läsa här om dagen så är vi endast några få medlemmar från att nå hela 10 000 000 kr i eget kapital vilket i sig är helt fantastiskt. Dock så märker vi att takten som nya medlemsansökningar tickar in saktar av betänkligt när vi inte syns på Råsunda, Hovet eller i AIK-media. Eftersom Svarta Massan är beroende av att nuvarande medlemmar bidrar till nyrekryteringen så tänkte vi stimulera detta lite med en medlemstävling.

Tävlingen kommer att löpa till den sista september och för att delta så behöver man rekrytera minst en ny medlem samt, på dennes medlemsansökan, notera sitt egna medlemsnummer på fältet ”hur kom du i kontakt med oss”. Priser till de medlemmar som lyckas rekrytera flest respektive näst flest nya medlemmer blir som följer:

1:a pris är en signerad matchtröja samt biografin om Nesh som givetvis är signerad även den.
2:a pris är ett signerat exemplar av biografin om Nesh.

Utöver priserna ovan så kommer vi också att lotta ut ett specialpris bland alla som deltagit genom att rekrytera minst en ny medlem. Detta specialpris är än så länge hemligt men vi kan stolt meddela att det kommer från vår suveräne mittback, tillika DSM-medlemmen, Per ”Pertan” Karlsson.

Styrelsen i Svarta Massan kan ej delta i tävlingen men vi kommer försöka ha folk på plats vid så många matchtillfällen som möjligt under perioden som tävlingen pågår så har man några frågor så är det bara att söka upp oss vid hörnet södra/östra läktaren.

Vi ses på Råsunda, Hovet och i Polen!

AIK-hälsningar,

Styrelsen DSM

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Medlemstävling i Svarta Massan

 1. soldansarN skriver:

  Lås in era döttrar och fruar, här ska raggas! Medlemmar…

 2. Franz Jäger skriver:

  Nyfiken fråga; Kommer Svarat Massan någon gång att jobba likt Agent 08?

 3. Victor skriver:

  Tunt på bloggfronten från din sida. Börjar bli dags att knappa lite tangentbord igen kan man tycka =)

 4. Gsus skriver:

  @Franz Jäger

  Ledsen för sent svar. DSM har aldrig jobbat likt Agent03 och kommer nog aldrig göra det heller. Det är helt enkelt för spekulativt. Det närmaste Svarta Massan kommer att jobba som Agent03 är den andel på 500K som vi investerats i spelarkorgen där AIK kunde garantera återbetalning.

  @Victor

  Du har så rätt. Var ledig totalt 9 veckor under juni, juli och augusti och eftersom jag bara skriver när jag har en stund över på mitt nattjobb så har det uteblivit. Men snart så..

 5. Svarta hingsten skriver:

  Saknar denna röst i tillvaron. Nu får du ta och börja blogga igen 🙂

 6. Pingback: Fireworks Bang New Year cheats cheats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *