En kommunikationschef borde väl kommunicera?

På onsdag öppnar transferfönstret och jag blir genuint överraskad om ingen transfer presenteras den här veckan. Vår käre sportchef Jens var ovanligt finurlig och bejakande i senaste intervjun och rykten finns ju även om de inte är så talrika som de brukar och faktiskt borde vara i sillytider.

Att det inte är så många rykten ska vi å andra sidan se positivt på för det är ett tecken på att informationsläckaget från klubben är nere på nån form av all time low. Lite snackisar är det dock och det mest trovärdiga (baserat på vilken GF-signatur det kommer ifrån) måste vara det om Moro Ibrahim, U20 landslagsman från Ghana.

GF-signaturen J&I mailade ”vår” Afrika-agent Patrick Mörk för att få ett litet utlåtande om Moro och svaret han fick kan ni läsa nedan:

””Ibrahim Moro känner jag till väl och det är en mycket intressant och bra spelare, en av de mest spännande i Ghana idag.
Känns dock fel att gå in i djupare beskrivning och info om killen, med tanke på alla de spekulationer som pågår i media just nu, om att han skulle vara på väg till en viss klubb. Hoppas du förstår.””

Som sagt, det är mycket som pekar på att Moro alltså är klar för oss. Är så fallet lär vi bli varse denna vecka. Den som lever får se..

En annan det snackats om ett tag är BP:s Nabil Bahoui men det vette fasiken om vi signar ännu en ung forward nu när det är klart att Karikari kommer tillbaka från Degerfors. De skiljer sig iofs ganska ordentligt i spelstilen.. Kwame är stor, stark och snabb medan Nabil istället verkar förlita sig på teknisk briljans framför fysik.

I Superettan har de levererat hyfsat likvärdigt i om att Kwame hängde igår när han hoppade in i sin sista match för Degen och därmed gjorde sitt 6:e mål, lika många som Nabil som även har gjort 6 assists, 5 fler än Kwame. Hur utfallet i mål/ass protokollet påverkas att spela i ett topplag som BP jämfört med ett bottenlag som Degen låter jag vara osagt. Hur som helst så har Nabil AIK-bekantingen Nenad Lukic (chorizo straff!) som agent och redan flera polare i laget så det vore ju inte helt otippat om han dyker upp i en AIK-tröja.

Den som har lika dålig koll på Nabil som jag kanske är intresserade av lite highlights med grabben, se här. Man har ju helt klart sett bättre highligtvideos genom åren men soundtracket får högt betyg tack vare Highwon med låten Från Hjärtat. Klippet är faktiskt värt ett klick bara av den anledningen tycker jag.

Trots vad som skrevs tidigare i sommar så har Örat nu förlängt ytterligare två år med Rosenborg, trist! Hade gärna sett att han kom tillbaka till nästa säsong men den som väntar på nåt gott…

Så här i sillytider är det hysteriskt kul att våra kommande motståndare i EL-kvalet, Lech Poznan, har valt att värva Kebba Ceesay från aporna. Om det är på det här viset som Lech ”satsar” efter att ha sålt sin skyttekung så ökar i a f mina förhoppningar om avancemang. Hahaha!

Två saker som jag redan postat på bloggens facebooksida tänkte jag tipsa om igen för jag tycker det är så förbannat bra respektive kul. Det första är vår nye VD:s debattartikel i DN, läs här. Det andra är Eurosports videomagasin med Nebo, se här.

Visste ni förresten att AIK Fotboll har en ny kommunikationschef? Hade själv ingen aning om det förens jag i början av månaden såg hennes namn i förtydligandet om prisundersökningen. Hon heter tydligen Gabriella Blombäck. Säger som polaren Kettil: Tragikomiskt att hon haft jobbet i över 3 månader men negligerat att kommunicera det… Man vill ju hoppas att Gabriella kommer göra ett bättre jobb än sin företrädare Sophie Josefsson, som jag fortfarande undrar varför vi ö h t avlönade, men det har ju alltså inte börjat så lovande..

Nu ska jag tagga från jobbet och snart hoppa i säng. Känner mig alltid som ett barn innan julafton när jag vet att det vankas AIK-match i samma ögonblick som väckarklockan ringer. För er som är vakna och bara väntar på att det ska börja så funkar nog lite intervjuer från hemsidan bra som tidsfördriv, klicka för snackis med Backman, Swärd och Helgi.

God natt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till En kommunikationschef borde väl kommunicera?

 1. Isidor skriver:

  Och en bloggare borde blogga…?

 2. Gsus skriver:

  Haha, touche!

  Fördelen med att blogga pro bono är väl just att man kan ta det lite pyjamas när man känner för?

 3. Glöm inte att hålla koll på det allra senaste nyheterna om AIK! Läs de senaste nyheterna!

 4. You can tell that issues are changing for the much better now
  that the tempo of your life is choosing up once more.
  We all know that the improvement of electric computers leads to the
  strong emergence of the Web.

  Feel free to visit my blog post; California Psychics Reviews

 5. Coupon Code For cheap Canadiens jersey Supply Review

 6. This is not great simply because it could impact your readings in a bad way.
  Your biggest concern this Halloween will be keeping an more than-excitable kid relaxed.
  The cave symbolizes the darkness of the soul
  from which he has now emerged.

  my web page – http://Onip.it/wwwpsychicsourcecom45297

 7. If you see the eight of wands, you may be relocating
  to a new metropolis, or perhaps starting
  a new job. Plus, postage is affordable simply because greeting playing
  cards are lightweight.

  Here is my webpage; https://Www.Rebelmouse.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *