Pertan på snabb bättringsväg

Vadde, en av våra absolut främsta spelare genom tiderna och mannen bakom SM-guldet 1992.

Vadde, en av våra absolut främsta spelare genom tiderna och mannen bakom SM-guldet 1992.

Vill inleda detta inlägg med at tacka Lukas på AIKmedia för att min natt blev lite trevligare. Hade inte varit inne på Blackbeat på ett tag men kikade in igår och fann massa trevlig läsning. Dessutom har det på hemsidan kommit upp nya, lite längre, intervjuer med RÅP, Owusu, Pertan och vice-kapten Nessi. De är ganska så roliga allihopa men Robban tog nog fan hem priset när han tippade Argentinaren Messi som skyttekung i EM. Tack för nattens skratt!

Väldigt glädjande när Pertan berättar att rehaben gått över förväntan samtidigt som skadan var lindrigare än befarat. Både honom och Milo på skadelistan samtidigt som Maestro är varken fit eller spelklar hade varit lite jobbigt. Visst, Robban hade kunnat fortsätta vikariera hyfsat men aldrig lika bra.

Med tanke på hur stört jävla grym Niklas Backman varit i år så kanske vi skulle klara oss med honom som ensam mittback, haha! Uttagen i veckans elva på Fotbolldirekt har han i a f blivit överlägset flest gånger. I år så har det t o m gått så bra att han kanske försvinner redan i sommar. Målet inför året var ju att bli Allsvenskans bästa back och det har han ju redan uppnått med råge.

På tal om mittbackar så ska det bli väldigt intressant  när vi längre fram får se vår yngste mittback Edward Owusu i tävlingsmatcher. Att killen har riktigt bra teknik, inte bara jämfört med backar utan allmänt, har säkert de flesta redan sett men om inte så rekommenderas detta eller detta klipp.

Har varit Offside-prenumerant i olika omgångar men är för tillfället en lösnummerhora. Det funkar förvånansvärt bra för jag brukar få tidigarna från olika håll, som med EM-numret min snälle vän Clabbe skickade till mig. Där i så fanns det ett riktigt bra alster om vår, faktiskt lite bortglömde, guldhjälte Vadim Jevtushenko.

Allt hade varit frid och fröjd om de inte ignorerat SM-guldet med AIK i faktarutan som summerade hans meriter. Som gnagare lackar man på sånt och jag började i alla fall misstänka att det fanns minst en smutsig apa på Offside-redaktionen som inte anser att ett SM-guld med AIK är en merit.

Gick faktiskt så långt att jag kontaktade chefsredaktören Tobias Regnell för att kolla hur det låg till. Mailade på natten och han svarade imponerande fort, redan kl 8 samma morgon, med förklaringen att det var en miss och inget annat. Haha, stackars Offside, jag var nog knappast ensam om att maila om den grejen.

Det hade varit kul att veta hur det gått om vi tagit in Vadim som tränare istället för Alex Miller det där hemska året 2010. Jag vet att åtminstone Bosse Pettersson, eller Kejsaren som jag brukar kalla honom, föreslog detta när det var på tapeten. Hur som, köp senaste Offiside, bara artikeln om Vadde är värd slantarna.

Börjar bli trött nu så jag ska masa mig till sängen istället. Om jag orkar och hinner under kommande natt så tänkte jag ha en liten utläggning om det här med gillandet på facebook. Som det är nu så blir jag fan inte riktigt klok på vad det är som ni läsare egentligen gillar. Hörs framåt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Pertan på snabb bättringsväg

 1. Rubarths hjärnsläpp skriver:

  Offside är smutsiga gööötteborgare hela högen, inte smutsiga apor.

 2. htwx skriver:

  Bra att du skrev till Offside! 🙂

 3. Gsus skriver:

  Rubarths hjärnsläpp

  Noterat!

  htwx

  Varje gnagares skyldighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *