En ständig källa för skratt

Ännu en natt är till ända och sannolikheten är väldigt stor att morgonens programenliga hundpromenad går i riktning Karlberg. Tjejen var ledig igår så jag behövde inte fundera på Doris alls utan kunda bara rasa direkt i säng och sova som en baby fram till kvällskvisten. Således är jag ovanligt pigg denna morgon. Har match med det egna laget ikväll så det hade varit bra om jag kommit i säng tidigt idag men nu är jag för pigg för det och då är ju ett träningsbesök ett bra alternativ.

Kungsholmsklubben Kronoberg där jag lirar har fått massa nya lag i serien och dessa har alla Östermalms IP som hemmaplan. Som gnagare kan man inte tycka annat än att det är smutsigt. Fast lite kul är det ändå faktiskt för nu påminde jag precis mig själv om apornas arenadebacle och det fick mig att skratta lite för mig själv.

Trots att såväl vår som bajens arena stod halvfärdiga så trodde aporna verkligen, på fullt allvar, att de skulle få bygga ännu en arena där ÖIP ligger. De blev så sjukt förda bakom ljuset av Tommy Jacobsson att det nästan är larvigt. Men, de ska ju få en träningsanläggning istället, ett så kallat ”difanello”.. HAHA, fan jag hade glömt bort det också.

Lustigt att min egna match på ÖIP gjorde denna morgon till veckans roligaste. Egentligen ska jag väl tacka soporna i dif för det är ju deras tillkortakommanden som gjort att jag sitter här o flinar för mig själv när jag nu blev påmind om dem. Så, tack dif, det är ni som suger! Aporna har ju nån form av stående första plats på den tragikomiska humorsidan men den här veckan har de banne mig fått en utmanare i form av kalkonkungen Colin Nutley.

Måste bara kräkas lite i munnen innan jag fortsätter………..

Men det här är ju en blogg som dedikeras AIK så vi byter spår. Men inte helt för det handlar återigen om att man blivit påmind om nåt. Den här gången är det Fotbolldirekt som påminner oss om att Teteh skulle generera mer pengar till oss om hans nya klubb Bursaspor kvalificerade sig till Europa League och så blev det ju. Kan dock inte dra mig till minnes att jag hört vilka summor det skulle handla om i så fall.

Samma sida har också en kul artikel om vår gamla guldhjälte Bojan Djordjic. Joxa lite trasa på Barbados liksom, låter ju inte helt fel direkt… Min gamla tränare från juniortiden i IFK Viksjö kom faktiskt från just Barbados. Har så fantastiskt roliga minnen från den tiden för han var, på gott och ont, inte riktigt klok. Ansåg t ex att vi borde dricka en öl innan match för att slappna av, haha! Han tyckte också att jag skulle börja spela basket för att förbättra min sämsta sida som målvakt, nämligen luftspelet. Jeffrey Ruck, i miss you man!

Vår CFO Thomas Edselius har nu även formellt blivit vår nya VD sedan bokstäverna t&f, som i tillförordnad, tagits bort. Väldigt sympatisk man som jag bara pratat som hastigast med på ett antal möten. Att han är medlem i Svarta Massan anser jag dock vara lite av en kvalitetsstämpel på hans AIK-hjärta. One of the good guys helt enkelt.

SvenskaFans har en intervju med DG som ni läser här. Han säger där att vi förra året hade tio poäng efter lika många omgångar. Tyckte det lät som väldigt lite så jag kollade upp det och det ser onekligen ut som om vi hade 14 pinnar efter tio spelade. Oklart om Daniel är glömsk eller blivit felciterad men i sak har han rätt för det går bättre än förra året. Då hade vi 17 pinnar efter 12 omgångar och nu kan vi gå upp till 21 poäng om vi vinner imorgon.

Tänkte avsluta med att försöka hjälpa min kollega Therese, eller Adela som är hennes artistnamn. Hon är med i en tävling där okända artister får skriva en text/låt till ett riddim från Salazar brorsorna. Hoppas att i alla fall nån av er läsare orkar gå in och rösta på henne här.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En ständig källa för skratt

  1. Johan skriver:

    En bira innan match för att slappna av.. hehe den var bra! Risk för att bli riktiga koner då.

    Thomas Edselius ger ett stabilt första intryck, måste vara en hyvens prick då han är medlem i DSM. Hoppas han kan tillföra lite stabilitet och pondus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *