Black Army lanserar snus!

Snart under en läpp nära dig.

Skrev redan i december om Black Armys planer på att lansera sitt egna snus och igår så blev det helt officiellt på hemsidan. Tycker som sagt att det är ett skitbra initiativ men blev lite besviken när jag läste att det bara kommer i portionsdosor. Riktiga män snusar nämligen löst, till alla kvinnors stora förtret ska jag kanske tillägga… Ska hur som helst bli intressant att testa BA-snuset för jag gissar att det kommer finnas möjlighet till det på lördag när det är premiärfest i lokalen.

Ett årskort till sista året på Råsunda är en självklarhet för många men det borde vara det för betydligt fler än de 10.000 som nu köpt. Kul förresten att vi gått över den lite magiska 10K gränsen. AIK gör i alla fall sitt bästa för att öka på mervärdet och jag tycker det är skitbra att årskortsinnehavarna har förtur på biljetter till bortaderbyt och sista matchen mot MFF. Läs här och här. Tror att vi kommer sälja en hel del årskort under sommaren när det börjar gå upp för de lite sömnigare gnagarna att det kanske är det enda sättet att försäkra sig om en plats  till sista matchen på Råsunda. Gör er själva en tjänst och köp det nu istället! ..och jo, jag tänker specifikt på dig Björn Ohlsson.

När ämnet är Råsunda så vill jag också pusha lite för polaren Kettil’s krönika på SvenskaFans, läs här. När jag läser den så får jag nästan lite dåligt samvete för de gånger jag tjatat på Kettil att ta sig till Hovet. Fast bara nästan, jag vet ju innerst inne att AIK är bra för hjärta och själ. När man ändå är inne på vår SvenskaFans sida så rekommenderas även intervjun med Robert Limpar  som har hand om Råsundas gräs, ni vet, det som växer mot himlen..

Den allsvenska upptaktsträffen gick av stapeln i Helsingborg igår. Ett klassiskt jippo signerat SvFF där alla tränarna träffar pressen och svarar på frågor. Spektaklet direktsändes på webben men går dessvärre inte att se i efterhand. Hålltiderna med AIK 15,30 var förstås helt värdelösa för en nattarbetare som mig men man missade säkert inte så mycket ändå. Lite ovanligt att inte en enda tränare tippade oss som vinnare, se här. Läste på GF att skattefuskarna representerades av Stahre och Gerzic. Två personer som, oberoende av varandra, tidigare sagt att de inte skulle kunna träna eller spela i Göteborg. Lite humor tycker jag. Bajenbladet var på plats och rapporterade så den intresserade kan ändå få ut ganska mycket info från gårdagen genom att klicka här.

I år är det som bekant första gången som vi är representerade i U21 serien och igår premiärspelade vi borta mot Syrianska. Se trupp och målgörare här. Trodde faktiskt att vi skulle lufta betydligt fler spelare från A-laget i dessa matcher men det kanske kommer längre fram när det är mer utkristalliserat vilka som inte kommer matchas i Allsvenskan.

Höll på att sms:a med en polare igår innan jag drog till jobbet. Han var på väg in till stan för att hjälpa till med senaste satsningen från 3712.se. Jag lovade att bjuda på en bärs om han tittade förbi mig på Lydmar under natten men det räckte tydligen inte för att locka till sig lite sällskap trots att han befann sig i city. På tal om kampanjarbetet så är jag personligen väldigt förjust i alla de svart-gula fotavtryck som numera pryder stadens gator. Trevligt att Fotbolldirekt valde att köra den, synnerligen planterade, nyheten, läs här.

GF-signaturen Erik Lo spanade in gårdagens träning om lämnade en rapport på Gnagarforum. Hade inte reagerat speciellt på den om inte den sköna avslutningen nedan funnits med, haha, stor humor: ”Oväntat och bra: Någon ledare som när han hämtade bollar på Norra passade på att prova två ”JÄVLA HOROR” och norra verkar fungera bra även i år, för det hördes bra på västra.”

Expressen har legat på bra och har flera artiklar om oss från det senaste dygnet. Det handlar  om Borges, vårt utvecklande av samarbetet med Portland Timbers samt en kortare artikel som förkunnar att vi dominerar de sociala medierna. Egentligen så sägs inget nytt i nån av artiklarna men jag gissar att det är fler som, liksom jag, vill läsa allt ändå. Roligast är förmodligen Andreas Alm som i den här artikeln jämför Göteborg med Halmstad, haha!

SFSU, Svenska Fotboll Supporter Unionen, representerades av Victor Capel på gårdagens nyhetsmorgon. Det pratades säkert mer än vad man kan se i detta korta klipp men intressant var det icke desto mindre. Tommy Deogan var också i studion. Han är bror till Tony Deogan som var den första person att avlida som en direkt följd av supporterrelaterat våld.

Skumt, såg just att det fanns biljetter till kvällens match mot kopiorna. Jaja, det kommer ändå att bli, trumvirvel, LAPP på luckan ikväll. Hoppas eventuella svartabörshajar får sina fiskar varma. En sak är säker, de kommer garanterat vara betydligt färre antal biljettnasare utanför Hovet sedan AIK:are jagat skiten ur varenda  blocketanvändare som annonserat ut biljetter till oskäligt höga priser. Riktigt driftiga har de varit också men metoderna är lite tveksamma på sina håll så den som verkligen vill läsa på söka upp tråden på AIKforum själv.

Jag inser att jag måste hoppa i säng nu om det ska bli nån sömn ö h t innan kvällens match. Lämnar er med ord som kändes väldigt, väldigt avlägsna för bara några månader sen. Men nu är det faktiskt mer eller mindre sant: Bajenfans här kommer djurgårn!

 

Det här inlägget postades i Fotboll. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Black Army lanserar snus!

 1. Johan skriver:

  Hur får man tag i denna vackra dosa ? Går det att beställa någonstans?

 2. Karla skriver:

  Det är blogg när det innehar kvalitet och känsla.

 3. Gsus skriver:

  Johan

  Det finns en länk på BAs hemsida. Annars så kommer det närmast finnas till försäljning i lokalen på lördag enl. Danne som jag sprang på ikväll på Hovet.

  Karla

  Beröm är extra trevligt när det kommer från en elitsupporter som dig!

 4. Pingback: Jag vill ha en Bajagochi, nu! | Aikbloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *