Black Army mobiliserar

Råttan

Ser till min stora glädje att Black Army redan nu gått ut med information kring resandet till den riktiga bortapremiären i Borås. Alla vet ju om att vi spelar borta mot aporna i premiären men bortsett från biljettfördelningen så är det ju så hemma som det bara kan bli i och med att vi spelar på gamla goda Råsunda. Hur som, BA medlemmar och potentiella sådana ska läsa mer här. Har varit i Borås och kollat fotboll tidigare. En gång när Lazio var på besök då jag var nere med min Italienska polare Simone samt en gång när jag åkte med justBA, tror det var 06 eller 07.

Jag är medlem i BA men mot Ellos åker jag dock med den buss som bröderna Puskas styrt. Fick här om veckan också veta att samtliga resenärer betalat sin resa och eftersom det innebär att bussen är bokad och betald över 1 månad innan avfärd så måste det vara någon form av rekord i bortamatch-sammanhang, eller? Gällande biljetter så ser det ut som om de flesta i vår buss sitter på L1 eller som i mitt fall på L2. Det är platser på långsidan men ändå nära klacken. Förhoppningsvis blir vi fler där så vi kan, för att citera Norling, växeldra KOM IGEN GNAGET på ett bra sätt.

När vi ändå är inne på Ellos så är det kul att GF-signaturen råttkött varit och rotat i SVT arkivet och hittat ett klipp från när AIK möter just Ellos på vår gamla hemmaborg Stadion. Året var 1932 och klippet ser ni här. Det är ingen idé att ni försöker vrida upp ljudet för det är inget. Innan vi lämnar arkivet så rekommenderar jag ett annat klipp som signaturen Christopher AIK P75 förgyllde Gnagarforum med här om dan. Året var 1952 och AIK mötte brasilianska Corinthians Råsunda. Klippet, med klassisk journalkommentator, ser ni här. Aporna fick också möta samma lag men fick förstås stryk så sluta för all del inte titta bara för att vår match slutar.

Varför i helskotta måste alla de taxibilar som nästan alltid står i en lång kö utanför Grand Hôtel ha bilarna på tomgång? Det spelar liksom ingen roll om de står först eller sist i kön, alla bilar står och brummar. Undrar om taxibolagen har någon form av miljöpolicy? Troligtvis inte. Om det skulle vara någon chaffis som läser detta så får skulle jag verkligen uppskatta en kommentar. Avd. miljötönten har talat…

En rolig upptäckt jag gjorde när jag satt och AIK-surfade var denna blogg. Oftast när jag går på hockey så står jag antingen i klacken eller sitter bredvid men ibland så sitter jag precis till höger om kommentatorerna för det är där som min polare Mührst och hans farsa med sitter med sina årskort. En som alltid sitter i de krokarna är Robin Fomin som försvarar våra färger i 08-Hockey. Men där sitter också alltid en tjej, ofta i AIK-tröja, som jag hela tiden trott varit en flickvän/fru till någon av spelarna men det verkar onekligen som om hon ”bara” är en bloggande AIK-fantast, precis som jag.

Precis som Sara så kom jag också en gång till en punkt då det var dags att slänga gamla tidningsklipp, matchprogram med mera och jävlar vilken tid det tog. Man kunde ju liksom inte bara tömma kartongen i soporna utan man läste och gottade sig en sista gång innan man tog farväl. Allt om 6-0 hemma mot skattefuskarna var extra speciellt. Vissa saker kunde jag dock inte förmå mig att kasta. Gamla årskort är en sån sak som jag sparar på. Har bestämt mig för att göra någon form av tavla eller liknande men det lär dröja en herrans massa år eftersom jag bara är uppe i 8 stycken än så länge…

Haha, man kan läsa på HV-supportrarnas hemsida att de ska på ”Råttjakt i storstan”. De har onekligen skitit i det blå skåpet och inte fattat att deras jaktsäsong på råttor är så jävla över. Inte en sportmössa att de vinner 4 raka. Även om vi skulle förlora kvällens fight så finns det något positivt och det är att vår ansträngda ekonomi får ytterligare en hemmamatch att stärka kassan med. Det skulle nog också klantige Jocke Hall glädjas åt eftersom han tydligen misslyckats med att skaffa plåt till kvällens drama.

Våra fotbollsgrabbar träningsmatchar idag igen. Vitryssar står för motståndet och jag vet ingenting om dem förutom att vi spöat dem tidigare när vi kvalade till Champions League -99. Det var tider det! Det lär ju knappast bli annat än textrapportering från den matchen, precis som mot kalsongerna. För min del funkar det perfekt för då kan jag med gott samvete kan sova ordentligt inför hockeyn. Jag har ju, som bekant, försovit mig till ett antal hockeymatcher som spelats under min nattvecka och det vill jag absolut inte göra ikväll igen.

Jag ska snart gå hem och sova men ni som ska sitta på jobbet kan njuta av intervjuer med Carlsson och Salomonsson. Lukas som bevakar AIK för Blackbeat verkar ha tagit till sig den kritik som vi haft på de ”10 snabba” intervjuerna för söndagens långkörare med DG följdes igår upp med en längre intervju med Alm. Stort tack för det Lukas!

Har inte lyssnat på Simon & Garfunkel på, ja, vet inte hur länge, men inatt så halkade jag in på dem när jag satt o pillade på mitt älskade Spotify. Fan va bra de är måste jag konstatera och därför blir dagens musik just deras. Det finns ju hur många bra låtar som helst men jag väljer att dela med mig av dessa tre: Sound Of Silence, A Hazy Shade Of Winter samt Homeward Bound

KÖP ÅRSKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det här inlägget postades i Fotboll, Hockey. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Black Army mobiliserar

  1. Il Direttore Amministrativo skriver:

    Forza Gnaget! Fasth i all ära, men vilken kasse av Bång! Och Melin förtjänar ju att hissas.

    Du brukar länka till musik. Efter denna historiska kväll gör jag detsamma:

    http://www.youtube.com/watch?v=eAWvNPr6r7k

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *