Bragden i bibelbältet

Den allsmäktige ger lite schysst guds-mojo till Fasth?

Den allsmäktige ger lite schysst guds-mojo till Fasth?

Skitsamma vad Jesus sagt, sa eller säger. Gud är ju bevisligen gnagare!

Alltså, det är sjukt svårt att beskriva den glädje man känner efter gårdagens bragd i bibelbältet. Hade inte beställt en match på Csports sen de fuckade upp bortamatchen mot Rosenborg, eller var det Levski?, men igår så var det dags igen. Min dåliga vana trogen så kom jag inte i säng förens vid ett tiden på dagen så det blev till att ställa klockan på 18.40 då sändningen började. Tjejen befinner sig i Mexiko och Doris har jag lämnat hos syrran till på söndag eftersom jag inte vill ha henne på jobbet fredag/lördag då det är lite stökigare på Lydmar. Således låg jag solo i sängen och var helt stört nervös under, ja, hela matchen. Eller, nu ljög jag lite. De sista 20 sekunderna så kunde man faktiskt slappna av lite…

Som en sann seriemördare så har man under natten återvänt till brottsplatsen i form av allehanda dagstidningar och klipp på nätet och det är lika härligt varje gång. Det enda man egentligen störde sig på igår var de där förbannade klapp-klapp-vuvozelorna som bönderna hade. Vad är det för fel på händerna muppar? Är det fler som vill se TV4 sporten igen så gör man det här. Det var ett gäng som kollade på matchen nere i Turkiet också. Ni känner nog igen de flesta i detta sköna klipp…

Hade vi varit i England så hade det förmodligen varit fullt av fyndiga löpsedlar med texter som ”Vad Fasth är det som händer?” eller ”What the McDon(h)ell is going on?” men trots den episka bragd som iskrigarna stått för så är det ganska så beskedligt i pressen. De är väl för upptagna med att käka upp sina tidigare ord att de helt enkelt inte hinner vara varken fyndiga eller roliga…

Det är väldigt motsägelsefullt att säga så här men precis lika lite som jag trodde på avancemang tidigare så tror jag numera att chansen att vi missar det är minimal. Inget lag har tidigare vänt ett 0-3 underläge i matcher och eftersom två av de fyra kvarvarande går av stapeln på Hovet så är saken fan biff. Hur otroligt det än må låta.

Jag hade faktiskt glömt bort att vi kommit överens om det i lördags (note to self: don’t promise stuff when you’re drunk!) men min polare Stoffe påminde mig på Hovet i tisdags att det är slutspelsskägg som gäller framöver.  Diskuterade just slutspelsskägg med min kollega Oscar på jobbet och vi kom fram till att man inte får trimma o fjanta sig utan det ska bara växa, punkt. Eftersom jag är en lat jäkel så rakar jag fejan samtidigt som jag rakar skallen med trimmer och det gjordes sist den 24 februari. Skulle ha klippt mig igen i torsdags men det blev alltså inte av och som det ser ut så dröjer det några veckor till innan man kan se ut som en människa igen. Tur att mitt hjärta gillar när jag är lite rugged för det är, minst sagt, precis vad hon kommer mötas av när hon kommer hem från Mexiko om en vecka!

Fotbollslaget är ju som bekant i Turkiet på läger där vi idag möter vi kalsongerna. Eftersom de befinner sig utomlands så är det lite mindre skriverier än vanligt men vi kan i alla fall konstatera att Walker nu förlängt sitt kontrakt, läs mer här. En liten, liten, inför-artikel från vår Svenska Fans sida kan man läsa här. Annars så är det Blackbeat och AIKfotboll.se som gäller när det kommer till nyheter om vårt fotbollslag. Lukas har snittat runt 3 klipp per dag och det i kombination med lite bloggande samt gästbloggande från spelare gör i alla fall mig tillfreds. En sak som jag faktiskt klagade på redan förra året är de så kallade 10 snabba för de klippen ger mig verkligen ingenting. Kan lika gärna titta på när färg torkar. Men men, allting kan ju inte vara bäst hela tiden.

Det här har absolut ingenting med fotboll att göra men jag inbillar mig ändå att det är kul även för folk som, likt mig, är nybliven hundägare. Kolla in.

I morse så checkade jag ut en gäst som var så sjukt lik Schalke 04 tränaren Felix Magath att jag var tvungen att fråga om det var han. Som tur var så var gästen både tysk och full av humor så han tyckte bara det var roligt. Vissa tråkiga människor kan ju ta illa vid sig för en sån grej.

Mina kompisar som är apor har varit gulliga nog att gratulera till slutspelsplatsen. Eftersom jag är, ehum, rädd att slutspelet är över för dem innan jag hinner gratulera för detsamma så passar jag istället på att gratulera lillebror på födelsedagen. Dif, lite senare, lite sämre.

Musik är ju en rätt så flummig grej. Liksom fotbollspelare så har man oftast ganska dålig koll på spelare/artister utanför den egna ligan/genren men likt förbannat så vet man om att guldkornen finns där och de bara väntar på att bli hittade, som Bangura. Nu borde jag kanske inte jämföra Mohamed med fransk hip hop men jag måste ändå säga att jag har ungefär lika dålig koll på fransk musik som Jens Andersson gissningsvis har på Leone Stars men ibland så dyker ett guldkorn upp av en slump eller via rekommendation. På olika sätt har dessa låtar hamnat i mitt öra för att sedan fastna där trots att jag inte förstår ett ord av vad som sjungs. Anledningen? Skitbra så klart, lyssna! Soprano feat. Blacko – Ferme Les Yeux Imagnie Toi, Alonzo – Determine, Faf Larage feat. IAM – J’accuse

KÖP ÅRSKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det här inlägget postades i Fotboll, Hockey. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bragden i bibelbältet

 1. Jocke skriver:

  ”HV:s avslut Fasthnade som oftast på AIK:s burväktare” 😀

 2. Mats skriver:

  Saxat bland kommentarerna på Bajenbladet:

  ”Snacka om en seger för hockeyn genom att AIK bevisar att det inte är namnen bakpå tröjorna som betyder något, utan det är hur villig man är att spela för klubbmärket på bröstet.”

  Så j*vla sant!

 3. Gsus skriver:

  @ Jocke

  Haha, den hade jag missat!

  @ Mats

  Så jävla sant. Du har säkert redan läst dem men om inte så kolla in de intervjuer med Sandberg och Bång som jag länkar till i senaste inlägget. avd. spela för klubbmärket

 4. AuchDDR skriver:

  http://petursey.files.wordpress.com/2010/02/fsm1.jpg
  Mer passande bild för inlägget ditt:)

 5. Gsus skriver:

  @ AuchDDR

  Haha! Ja, jag är ju en Pastafarian så den bilden kanske hade passat bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *