Den Svarta Massan

DSM

Något som flertalet, inklusive mig själv, funderat på blev verklighet för ungefär 1 månad sedan. Det var nämligen då som Den  Svarta Massan lanserades. Så sent som på bussen mot Åtvidaberg så satt jag och mina polare och pratade om något liknande även om vi mer pratade i termer av en supporterversion av Agent 03. Bara det gäng som jag då åkte med utgjorde bra komponenter för att starta något liknande då det förutom jag själv var en marknadschef, en som jobbar på bank samt att vi hade vår juristpolare (givetvis Gnagare) på tråden. Dock så hörde jag bara några dagar senare att DSM var på gång och det var ju knappast aktuellt att börja dra igång någon liknande/konkurrerande verksamhet.

Initiativet är fantastiskt och jag är full av beundran för de AIK:are som startat det. Av dessa är det endast Victor Capel som jag känner personligen men det namnet räcker för att jag skall ha största förtroende för övriga inblandade. För de som möjligtvis missat det så är VC numera ordförande för Svenska Fotbollsupporterunionen/SFSU och tidigare ordförande i Black Army. Jag skickade in min medlemsansökan i mellandagarna och uppmanar givetvis SAMTLIGA AIK:are att göra detsamma. Idag/igår kunde vi också läsa att självaste Mikael Stahre också gått och blivit medlem. Jävligt stort tycker jag!

På tal om SFSU så kom det igår upp en läsvärd artikel om 51% regeln på SvenskaFans, du läser den här. För de som eventuellt inte förstått det så är det just tack vare 51% regeln som vi t ex. kunde avsätta den styrelse som höll på att sänka oss såväl ekonomiskt som sportsligt och det är jävligt viktigt att den finns kvar i nuvarande form och inte blir torpederad. När jag ändå är inne på spåret kring föreningsdemokrati så vill jag också passa på att gratulera mina vänner Pouyan och Fredrik som under förra året tog det förnuftiga beslutet att bli ständiga medlemmar i världens finaste förening. Varmt välkomna, hoppas bara fler kan bli lika upplysta.

Som jag nämnde här om dagen så lirades det fotboll i brommahallarna i söndags. Resultatmässigt gick det som planerat för mitt lag Kronis som inkasserade två nya segrar och därmed befäste ledningen i tabellen. Spelmässigt så var det desto mer oväntat. Istället för att stå i mål som vanligt så fick jag vikariera som forward eftersom vår tränare och ordinarie striker Jacob var sjuk och ville vara slips. Höll på att få andnöd några gånger men lyckades hålla mig på benen och till och med göra en kasse, weeee!! Nästa söndag så är det dags för oss att möta Råsunda FC. Vi har gruvlig revansch att utkräva mot dessa trevliga gnagare som fullkomligen våldtog oss i en försäsongsmatch förra året när vi hade hela backlinjen borta. Jocke Hall var jävligt nöjd då men vi får se om han är lika nöjd när vi har cementerat deras plats som nästjumbo…

I natt så har jag haft trevligt sällskap i form av min lilla Franska Bulldog Doris, 3 månader. Passade på att ta med henne nu när det är lugnt i huset för att försäkra mig om att det kommer gå bra de gånger jag faktiskt behöver ha med henne på jobbet. Glädjande nog så skötte hon sig fint och charmade alla inklusive E-type som hon nu är bästis med. Han visade sig vara en riktig hundkille med 3st Greyhounds hemma.

Som ni noterar så fungerar länkarna nu, det var inget fel utan bara jag som var dum i huvudet….

Nu har klockan gått och blivit 6 vilket för mig innebär frukostförberedelser så jag lämnar er med följande visa ord:

KÖP ÅRSKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det här inlägget postades i Ekonomi, Fotboll, Supportrar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Den Svarta Massan

  1. Isdildon skriver:

    Det gäller för oss alla att förstå att det ej räcker att gå med i dsm vi måste promota det till så öga vi bara kan. /keep up the good work!

  2. Isdildon skriver:

    Mga mena jag

  3. Gsus skriver:

    Visst är det så och det ansvaret ligger på gemene gnagare som redan blivit medlem. Tack för att du tog dig tid att kommentera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *