Grattis Rikard!

Rikard Norling är tillbaka på allvar i svensk fotboll. Och även om jag aldrig tillhörde Norling-kramarna så känns det bra att kunna konstatera. Rikard Norling fick AIK på fötter igen, och bygge en grund som Micke Stahre sedermera lyckades förvalta på bästa sätt. Rikard må ha avslutat i AIK på ett ovärdigt sätt, och vi vet inte vad som har sagts mellan Rikard och AIK efter uppsägningen. Men vi vet att Rikard aldrig talade illa om klubben offentligt. Att han alltid strävade efter AIK:s bästa. Det ska han ha all heder för.

Och nu, när han är tillbaka och vi påminns om fornstora (nåja) dagar.. ja, då är det lätt att bli nostalgisk. Eller vad sägs som det här utdraget från Anders Lindblads artikel i Svenska Dagbladet:

Han säger att han har blivit starkare och mer ödmjuk efter det som hände i fjol.

–Det handlar om att förfina min filosofi. Bottnar man så kanske man vill ut på djupare vatten, men är man på djupt vatten är mitt jobb att se till att man bottnar.

Bara Rikard Norling säger så. Med det vill jag kort och gott önska Rikard lycka till i Assyriska. Krossa Bajen!

Det här inlägget postades i Fotboll, Under annat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grattis Rikard!

  1. Artie skriver:

    Can anyone at the Official YouTube Blog tell me what's going on at YouTube? What's wrong with it? Ev;3eony&#r9es noticing, and you're mum.What's behind the latest epidemic of slow loads, killed uploads and general misbehavior? Have you finally grown too big?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *